petak, 4. veljače 2011.

Gledajte Live TV Sa Satellite Direct

Jednostavno Je I Lagano Kao I Brojiti Do 3!


Jeste li nezadovoljni sa visokim cijenama usluga kabelskih televizija?
A što ako postoji način pomoću kojega možete gledati svoje omiljene programe, uključujući premium filmske programe, sve najbolje sportske programe i neke od teško dostupnih internacionalnih programa i TV zabava, a sve to bez da više ikada morate platiti mjesečnu naknadu?
Satellite Direct nudi to sve!


Ne trebate satelitske antene, risivere ili dekodere za
gledanje TV-a sa Satellite Direct softverom.
Sve što Vam je potrebno jest laptop ili stolno računalo.
Tako je, za manje od polovice onoga što ste mjesečno plaćali za trenutnu pretplatničku uslugu koju koristite bit ćete u mogućnosti uživati u neograničenom pristupu tisućama televizijskih kanala, izravno na Vašem laptopu ili stolnom računalu.

A bez opreme za instalaciju, usput možete i zaboraviti na čekanje tehničara radi postavljanja usluge. Jednostavno preuzimanje ovog softvera trajati će najduže minutu.



Cijeli proces je vrlo jednostavan i sastoji se od 3 koraka:
1. Registracija - koristeći siguran proces kupovine, jednostavno se 
registrirajte za Satellite Direct odgovarajući na nekoliko kratkih pitanja. Vaši podaci tretiraju se s najvećim poštovanjem, a proces naručivanja je izuzetno brz i jednostavan.

2.Download - softver možete preuzeti na Vaše računalo za manje od minute. Samo slijedite jednostavne upute na zaslonu Vašeg monitora.

3. Uživajte! I to je to! Udobno se smjestite i uživajte u raznim kanalima izravno na Vašem računalu. I ne zaboravite da nikada više nećete morati platiti nikakve mjesečne naknade!

Proizvođač Satellite Direct softvera je tako siguran da ćete biti zadovoljni onime što Vam pruža da Vam daje 100% garanciju u trajanju od 60 dana!
Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni ovim softverom, u roku od 60 dana, zatražite povrat novca i isti će Vam biti vraćen.

Što još čekate? Otkažite mjesečnu TV pretplatu još danas.
Sa Satellite Direct budućnost gledanja TV-a je pred Vama.

Posjetite www.satelliteultimatetv.com i saznajte sve prednosti Internet televizije. Prijavite se na naš newsletter i preuzmite besplatni izvještaj 
o softveru u PDF formatu u kojem saznajte kako isti naručiti, instalirati,
pokrenuti gledanje programa i dr.





Nema komentara:

Objavi komentar