ponedjeljak, 7. veljače 2011.

Satellite Direct Predstavlja Revoluciju Internet Televizije

Film, Sport, Glazba I Još Mnogo Toga...


Jeste li spremni za novi način gledanja TV-a?
Što biste rekli ako Vam kažem da postoji način na koji ćete biti u mogućnosti gledati Vaše omiljene emisije, uz vijesti, sport, filmove i na desetke glazbenih stanica, a sve to za jednokratnu naknadu i bez plaćanja mjesečne naknade?
Da, i to 100 % legalno.
Biste li se zainteresirali?

Internet je promijenio način Vašega rada, kupovanja, bukiranja putovanja, čak i način provođenja Vašega slobodnog vremena.
Također, Internet sada možete promijeniti i način Vašeg gledanja televizije.

Zamislite: nema više kabela niti mjesečnih računa, nema instaliranja hardvera, nema brige o ograničenju bandwitha. Samo tisuće kanala i kristalno čista slika te kvaliteta zvuka.
Sa Satellite Direct softverom dobijete neograničeni 24/7 pristup preko 3500 kanala.
Priznajte da je to mnogo više nego što dobijete kod bilo kojeg kabelskog operatera, zar ne?
A u to su uključeni i deseci teško dostupnih  kanala, kao i svi najbolji premium sportski, filmski,
informativni i glazbeni kanali.

I za razlku od klasične satelitske televizije, ne morate voditi brigu o skupoj opremi ili teškim satelitskim tanjurima. Čak štoviše, ne morate čak niti čekati na montažu. Softver, vrlo jednostavan za korištenje, možete imati na svom računalu za manje od minute što znači da ste Vi samo 60 sekundi udaljeni od sjajne televizije, bez plaćanja mjesečnih pretplata ikada više.Što kažete, nije li to za Vas sjajna mogućnost?


Ako imate računalo i internet vezu, imate i mogućnost otkazati plaćanje skupih mjesečnih    naknada i početi uživati u tisućama premium kanala. Odmah!

Što kažete, koliko biste platili za tehnologiju koja Vam omogućuje pristup onom najboljem što televizija ima za ponuditi? Čak i činjenica da platite jednokratnu naknadu od nekoliko stotina dolara dovodi Vas do uštede od nekoliko desetaka stotina dolara više koje ćete narednih
godina darovati na plaćanje mjesečnih naknada Vašem trenutnom kabelskom ili satelitskom operateru.

Ali, na ograničeni vremenski period Satellite Direct nudi svoj revolucionarni softver po cijeni od nevjerojatno niskih 49,95$!!! I to zauvijek. 
A ako ste zaista zainteresirani, mi Vam otkrivamo kako da prođete čak i do 40% jeftinije!
Ta ponuda također vrijedi samo za ograničeni vremenski period stoga požurite i već danas započnite uživati u gledanju TV-a.







Nema komentara:

Objavi komentar